вівторок, 31 січня 2023 р.

 Доброго дня, шановні батьки!

Ось і закінчилися зимові канікули. З 30 січня розпочалося навчання. Ми з вами будемо працювати як і в першому семестрі за змішаною формою навчання. З 30.01 по 03.02 учні 5-11 класів навчаються дистанційно. Будемо працювати у вже звичному для нас Google Classroom та Google Meet. З розкладом уроків та дзвінків діти ознайомлені через повідомлення у Viber. 

Закликаю, всіх учнів максимально відповідально віднестись до навчання. В першу чергу — це у їхніх інтересах. Батьки — ми всі чудово розуміємо і знаємо в який непростий час живемо і в цей час наші діти мають отримувати знання. Дуже сильно прошу Вас всіх — підтримайте будь ласка нас, підтримайте своїх дітей. Лише так, у цій ситуації, ми зможемо досягти поставленої мети. І знайте, що з будь яких питань Ви можете до нас звертатись і ми будемо намагатися їх вирішувати. Дуже важливо нам – вчителям-учням-батькам – бути єдиною та вмотивованою силою, адже це є запорукою ефективності навчання. Ми розуміємо, що кожна дитина потребує допомоги, саме нашої допомоги, адже вони ще не здатні відповідально та самостійно планувати своє життя та навчання. Для багатьох із нас дистанційне навчання – це виклик, який допоможе нам опанувати нові компетентності та дасть можливості зростати.

 Бережіть себе!!!!! 

Бережіть рідних!!!! 

Все буде добре!!!

Все буде Україна!!! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Юні хіміки

  Досліджуємо Согодні учні 8 класів досліджували фізичні та хімічні властивості класів неорганічних сполук. Заняття пройшло цікаво, окрім но...